Ensi kesän NHL-varaustilaisuus on siirretty – uusi ajankohta hämärän peitossa

NHL / Uutinen
Anton Lundell on kovin suomalaislupaus tulevassa varaustilaisuudessa.
NHL:n varaustilaisuutta ei päästä järjestämään alkuperäisen aikataulun mukaan.

NHL on keskiviikkona ilmoittanut, että ensi kesäkuussa järjestettäviksi suunniteltujen varaustilaisuuden, palkintogaalan ja scouting combinen ajankohtia on siirretty. Tilaisuuksien uudet ajankohdat eivät ole vielä tiedossa epävarman tilanteen takia.

Tuleva varaustilaisuus oli tarkoitus järjestää Montréalissa 26.–27. kesäkuuta. Tilaisuuden ykkösvaraukseksi on yleisesti povattu kanadalaista Alexis Lafrenièreä, kun taas suomalaisista pelaajista korkeimmaksi varaukseksi on ennustettu HIFK:n Anton Lundellia.

Niin ikään tyypillisesti NHL:n runkosarjan päättymisen jälkeen pidettävän varaustilaisuuden korkeimpien varausvuorojen arvonnan ajankohtaa on siirretty.

Muun muassa varattavien pelaajien lihaskuntoa ja hapenottokykyä testaava scouting combine -tilaisuus on myös siirretty myöhemmäksi. Tämä tapahtuma oli tarkoitus järjestää Buffalossa 1.–6. kesäkuuta.

Neljäs siirtyvä tapahtuma on NHL-kauden perinteisesti päättävä palkintogaala, joka on järjestetty Las Vegasissa vuodesta 2009 lähtien.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Leijonien NHL-vahvistukselle huonoja uutisia − koronavirustartunta uhkaa Jokiharjun MM-turnausavausta
10.5.2022 18:57
Henri Jokiharjulla todettiin Ruotsista palatessa koronavirustartunta. Hän on poissa tositoimista näillä näkymin lauantaihin asti. Puolustajan korona on toistaiseksi oireeton.
Uutinen
Jukurien ja Lukon välinen ottelu siirtyy myöhempään ajankohtaan
17.2.2022 10:48
Kiekko ei putoa Mikkelissä torstaina jäähän Lukon koronatilanteen vuoksi. Ottelun uusi ajankohta on maaliskuun lopulla.
Haastattelu
Toimitusjohtaja Risto Jalo Ilveksen akuutista koronakurimuksesta: "Ei olisi ollut edes täytemiehillä mahdollista saada joukkuetta kasaan"
12.2.2022 12:33
Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo kertoi, että joukkueen vaikea koronatartuntatilanne selvisi vasta perutun paikallisottelupäivän aamuna.