Ennätyspisteensä iskenyt Vince Dunn rahakkaaseen jatkoon Krakenin kanssa

NHL / Uutinen
Vince Dunn esiintyi tehokkaasti Seattle Krakenin takalinjoilla viime kaudella.
Kuva © Getty Images
Huippukausi toi Vince Dunnille roiman palkankorotuksen.

Seattle Kraken ilmoitti varhain lauantaiaamuna Suomen aikaa solmineensa jatkosopimuksen puolustaja Vince Dunnin, 26, kanssa. Dunn oli hakenut sopimukselleen välimieskäsittelyä, mutta osapuolet pääsivät sopuun jatkosta vain muutama päivä ennen välimieskäsittelyn alkua.

Dunnin uusi nelivuotinen sopimus on kokonaisarvoltaan 29,4 miljoonaa dollaria. Jatkosopimuksen keskimääräinen palkkakattovaikutus on 7,35 miljoonaa dollaria kaudessa. 

Viime kausi oli kanadalaispuolustajan uran tehokkain Dunnin iskettyä 81 runkosarjaottelussa tehopisteet 14+50=64. Puolustaja oli tehopisteillään Krakenin toiseksi paras pistemies runkosarjassa päättyneellä kaudella.

– Minulta oli iso hyppy pystyä siihen, mihin tänä vuonna ylsin. Sain paljon mahdollisuuksia ja yritin hyödyntää ne parhaani mukaan. Tiedostan, että minulta tullaan vaatimaan jatkossa vielä enemmän ja olen siihen valmis, Dunn toteaa seuran tiedotteessa.

Laajennusdraftissa Krakenin St. Louis Bluesista valitsema kanadalainen on pelannut tähän mennessä 464 NHL-ottelua pudotuspelit mukaan lukien. Näissä taitava puolustaja on summannut yhteensä 219 tehopistettä (56 maalia, 163 syöttöpistettä).

Dunn on Bluesin toisen kierroksen varaus kesältä 2015.

» Lähetä palautetta toimitukselle