Emil Oksanen vahvistamaan Kiekko-Espoota − puolustukseen laina-apu HIFK:sta

MESTIS / Uutinen
Emil Oksanen pelaa Mestistä tulevalla kaudella.
Kuva © Topi Lainio
Kiekko-Espoo täydentää miehistöään Liigasta tutulla nimellä, kun viimeiset kaksi kautta SaiPaa edustanut Emil Oksanen siirtyy espoolaisseuraan. Myös HIFK:n sopimuspelaaja Niko Seppälä edustaa espoolaisseuraa tulevalla kaudella.

Emil Oksaselle kyseessä on paluu Espooseen. Hän pelasi kaupungin edellisessä Mestis-seurassa kaudella 2016−17. Tämän jälkeen hän suuntasi Regina Patsin riveihin WHL:ään. Kaudet 2018–20 Oksanen pelasi SaiPassa. Loukkaantumisten vaivaamana Oksanen pelasi noin puolet otteluista. 58 ottelun pistesaldo oli 10+7.

– Hienoa saada espoolaisen kiekon kasvatti joukkueeseen mukaan ja hienoa, kun Emil haluaa tulla Kiekko-Espooseen ja auttaa oman kaupungin seuraa. Tunnen Emilin hyvin pidemmältä ajalta, kun pelasimme samassa kentässä ja samassa ylivoimassa Espoo Unitedissa. Läheltä nähneenä tiedän, miten hyvä pelaaja Emil voi olla ja mikä potentiaali hänellä on. Haluamme auttaa häntä kehittymään urallaan eteenpäin, kommentoi urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits.

Kiekko-Espoossa pelaa ensi kaudella myös puolustaja Niko Seppälä. HIFK:n sopimuspelaaja siirtyy espoolaisseuraan lainasopimuksella. Seppälällä on aikaisemmin 55 Mestis-ottelua Jokipojissa ja TUTOssa. Viime kauden lopulla hän pelasi myös Liigaa Pelicansissa kymmenen ottelua lahtelaisten tyhjennysmyyntien jälkeen.

» Lähetä palautetta toimitukselle