Elisa Holopainen on Naisten Liigan marraskuun pelaaja − "Aina vaarallinen kentällä ollessaan"

Naisten Liiga / Uutinen
Holopainen oli marraskuussa kovassa iskussa.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Valinnasta vastasi Naisten Liigan joukkueiden edustajisto. KalPa-hyökkääjä Holopainen nakutti marraskuussa tehopisteitä kolme kutakin pelaamaansa ottelua kohden.

Naisten Liigan seurojen edustajisto on valinnut KalPa-hyökkääjä Elisa Holopaisen, 20, marraskuun parhaaksi pelaajaksi. Pistepörssin kakkonen on johdattanut kuopiolaiset tällä kaudella voitosta voittoon.

− Holopainen ratkoo pelejä ja kantaa joukkuettaan harteillaan illasta toiseen. Marraskuussa hän pelasi kolmen pisteen ottelukohtaisella keskiarvolla. Elisa on aina vaarallinen kentällä ollessaan ja hän saa luistelun näyttämään älyttömän helpolta, kuuluivat valintaperusteet.

10+11=21 tehopistettä marraskuun seitsemässä ottelussaan mättänyt Holopainen oli myös mukana Naisleijonien joukkueessa marraskuun EHT-tapahtumassa Suomessa.

Marraskuun päättyessä Holopaisella oli kasassa 31+28=59 tehopistettä. Maalimäärällään hän on maalipörssin ykkösnimi. Edelliskuukausina Naisten Liigan parhaiksi on valittu syyskuussa Kuortaneen maalivahti Emilia Kyrkkö ja lokakuussa HIFK:n Julia Liikala.

» Lähetä palautetta toimitukselle