Eetu Päkkilä jatkaa Ilveksessä pitkällä sopimuksella − "Peli tulee kehittymään vielä valtavasti tulevina vuosina fysiikan vahvistumisen myötä"

LIIGA / Uutinen
Päkkilä jatkaa tupsukorvissa.
Kuva © Jarno Hietanen
Eetu Päkkilä on solminut Ilveksen kanssa jatkosopimuksen, joka pitää hyökkääjän tupsukorvissa seuraavat kolme kautta.

Eetu Päkkilä, 21, jatkaa uuden jatkosopimuksen myötä Ilveksessä kauden 2023−24 loppuun. Hänellä oli voimassa sopimus, jossa optio ensi kaudesta. Tuo sopimus korvautuu nyt solmitulla kolmen kauden kontrahdilla.

Viime kaudella Kärppien A-nuorista Ilvekseen tullut Päkkilä teki 39 runkosarjaottelussa 11 tehopistettä. Lisäksi hän pelasi Kooveessa Mestistä. Tällä kaudella laituri on tehoillut pisteet 2+6=8 pelaamassaan 13 liigaottelussa.

− Olemme erittäin innoissamme, että saimme sovittua pitkän jatkosopimuksen Eetu Päkkilän kanssa. Hän on erittäin monipuolinen, työteliäs ja luotettava pelaaja, joka on jo kansainvälisen tason luistelija. Hyvät lajitaidot ja hyvän pelikäsityksen omaava Päkkilä on nykyaikainen, dynaaminen hyökkääjä, jonka peli tulee kehittymään vielä valtavasti tulevina vuosina fysiikan vahvistumisen myötä, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela tiedotteessa.

Päkkilä voitti kaudella 2018−19 Nuorten SM-liigan maalikuninkuuden 38 osumalla ja siirtyi Kärpistä Ilvekseen keväällä 2019. Oululaislähtöinen Päkkilä on New Jersey Devilsin seitsemännen kierroksen varaus kesältä 2018.

» Lähetä palautetta toimitukselle