Eetu Luostariselle hyvissä ajoin jatkosopimus − hyökkääjä kiinnitettiin Panthersiin vuoteen 2027

NHL / Uutinen
Eetu Luostarinen on vakuuttanut Panthersin seurajohdon.
Kuva © Getty Images
Suomalaishyökkääjä Eetu Luostarinen teki kolmen vuoden jatkosopimuksen Florida Panthersin kanssa. Viime kaudella 43 pistettä tehneen hyökkääjän nykyinen sopimus kattaa vielä tulevan kauden.

NHL:n työehtosopimuksen mukaan uuden sopimuksen saa tehdä siinä vaiheessa, kun pelaajan sopimusta on jäljellä alle yksi vuosi, ja raja kulkee heinäkuun alussa. Eetu Luostarisen kohdalla jatkosopimukseen päästiin siis nopeasti.

Luostarisen viime kaudella tekemä 43 tehopistettä on hänen henkilökohtainen ennätyksensä. Panthers eteni aina Stanley Cup -finaaleihin asti, mutta Luostarinen joutui jättämään ne väliin loukkaantumisen takia.

Panthers ei ole vielä vahvistanut sopimuksen taloudellista arvoa, mutta toimittaja Frank Seravallin mukaan se on kolme miljoonaa dollaria kaudessa. 

Eetu on dynaaminen kahden suunnan keskushyökkääjä, jonka nopeus ja voima mahdollistavat hänen pelaamisensa missä tahansa kentällisessä. Hänen tasaisuutensa on iso etu meidän hyökkäjäryhmityksessä, ja olemme innoissaan siitä, että voimme jatkaa hänen kanssaan tulevina vuosina, Panthersin GM Bill Zito kommentoi.

 

» Lähetä palautetta toimitukselle