Eero Teräväinen solmi jatkosopimuksen KooKoon kanssa

LIIGA / Uutinen
Eero Teräväinen jatkaa KooKoossa.
Kuva © Saimi Airaksinen / https://urheilu.kuvat.fi/SaimiPhoto/
KooKoo on solminut ensi kautta koskevat jatkosopimukset puolustaja Eero Teräväisen sekä hyökkääjä Olli Korhosen kanssa.

Puolustaja Eero Teräväinen sekä hyökkääjä Olli Korhonen jatkavat KooKoon paidassa myös ensi kaudella.

Teräväinen, 24, pelasi viime kaudella 45 ottelua tehoin 7+13=20. Hän oli KooKoon toiseksi tehokkain puolustaja. Edellä oli vain Charle-Edouard D'Astous, joka pelasi 11 ottelua enemmän.

Jokereiden kasvatti on pelannut Liigassa yhteensä 143 ottelua tehoin 11+42=53. KooKoossa hän on kiekkoilut viimeisen kahden kauden ajan siirryttyään HIFKsta kesken kauden 2021-2022.

– Eeron vahvuudet ovat kiekolla pelaamisessa ja hyökkäyspelaamisessa. Hän on myös parantanut selvästi kokonaisvaltaista pelaamistaan ja pääsee nyt harjoittelemaan kesän terveenä, joten se lupaa hyvää ensi kaudelle, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

Korhonen, 24, pelasi 58 ottelua, joissa hänen teholukemansa olivat 5+5=10. Korhonen on laitahyökkääjä, mutta pystyy pelaamaan myös keskushyökkääjän roolissa.

Korhonen on KooKoon oma kasvatti. Hänelle on kertynyt tehot 8+9=17 pelaamissaan 126 ottelussa. KooKoon lisäksi hän on esiintynyt SaiPassa kahden ottelun verran kaudella 2021-2022 ollessaan lainalla Ketterän mestisjoukkueesta.

– Päättäväisyys ja määrätietoisuus ovat kovan harjoittelun lisäksi tuoneet Korhosen takaisin Liiga-pelaajaksi. Hän on oma kasvatti, joka on osoittanut, että Mestis-polku sopi hänelle ja näytti esimerkkiä monelle muulle. Vahvana kamppailijana ja luotettavana suorittajana hänellä on mahdollisuus olla iso osa KooKoon runkoa pitkään, kommentoi urheilujohtaja Kultanen.

KooKoolla on ensi kaudeksi sopimukset kahden maalivahdin, viiden puolustajan sekä seitsemän hyökkääjän kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle