Eemeli Suomi jatkaa Ilves-paidassa kauden 2021–22 loppuun – "Eemeli on kiistaton johtajamme"

LIIGA / Uutinen
Ilves-kasvatti Suomi on pelannut Liigassa ainoastaan tupsukorvien riveissä.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Kapteeninviittaa jo usean kauden ajan kantanut 25-vuotias hyökkääjä on edustanut Liiga-kaukaloissa ainoastaan kasvattiseuraansa Ilvestä.

Ilves tiedotti, että tänään 25-vuotispäiviään juhliva joukkueen kapteeni Eemeli Suomi jatkaa tupsukorvien riveissä kevääseen 2022.  

Tällä kaudella Suomi on tehoillut 19 pelaamassaan ottelussa tehot 5+16=21. Alkukauden hirmuvire toi kutsun myös Leijonien matkaan Helsingin EHT-turnaukseen, jossa kahdessa ottelussa syntyi yksi syöttöpiste. 

− Eemeli Suomen jatkosopimus on mahtava asia varsinkin Ilvekselle mutta myös koko Liigalle tämän meneillään olevan pandemian keskellä. Eemeli pelaa joka ilta suurella sydämellä ja ylpeydellä Ilvestä, lajia ja yhteisöä kohtaan, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela kommentoi kiinnitystä. 

− Eemeli on kiistaton johtajamme niin peleissä kuin harjoituksissakin. Hänelle ei riitä hyvä, vaan joka päivä tavoitellaan erinomaista ja seuraavaa tasoa. Hän on myös tietyllä tavalla sisäinen laadunvalvojamme. Kun Ilvekseen tulee uusia pelaajia, he oppivat nopeasti talon tavoille, kun kapteenimme näyttää esimerkillään vaatimustason.

Ilveksellä on kasassa 11 sopimusta tulevalle Liiga-kaudelle, joiden ohella seitsemällä tämän kauden pelaajalla on sopimuksessaan optio jatkosta Ilveksen kanssa. 

» Lähetä palautetta toimitukselle