Eeli Tolvanen palaa lainasopimuksella Jokereihin

KHL / Uutinen
Tolvanen edusti Jokereita kaudella 2017−18.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Pohjois-Amerikan koronavirustilanteen aiheuttama epätietoisuus tulevan kauden aloittamiseen on saanut aikaiseksi ison lainapelaajien vyöryn Eurooppaan. Eeli Tolvanen tekee paluun tuttuun seuraansa Jokereihin.

Eeli Tolvanen pelasi 18-vuotiaana Jokereissa hienon kauden 2017−18, jolloin hyökkääjä kirjautti tehot 21+15. Edelliset kaksi kautta Tolvanen on pelannut pääosin AHL:ssä Milwaukee Admiralsin riveissä. NHL-otteluita Nashville Predatorsissa on kertynyt yhteensä seitsemän, joista ensimmäiset kolme jo keväällä 2018.

− Itselleni oli selvää, että haluan pelejä alle ennen kuin kausi Pohjois-Amerikassa jälleen alkaa jossain vaiheessa. Tämä oli myös Predatorsin toive, joten Jokereiden ilmoittaessa kiinnostuksestaan päätös paluusta oli helppo tehdä, Eeli Tolvanen toteaa.

− On hienoa saada jokerikannattajien hyvin tuntema pelaaja jälleen takaisin joukkueeseen. Tolvanen tuo meille rutkasti lisää ratkaisuvoimaa, jonka myötä saamme hyökkäyspelaamiseemme uutta uhkaa, Jokerien GM Jari Kurri toteaa Tolvasen sopimuksesta.

» Lähetä palautetta toimitukselle