Edmontonissa loppui kärsivällisyys – Ykkösvahdiksi hankittu Jack Campbell siirtolistalle

NHL / Uutinen
Jack Campbell ei ole onnistunut Oilers-nutussa.
Kuva © Getty Images
Edmonton Oilers on aloittanut kautensa surkeasti. Maalivahtipeli on ollut joukkueen suurin kompastuskivi ja GM Ken Hollandin jänne katkesi jo 11 ottelun jälkeen.

NHL-maailmasta kantautui isoja uutisia, kun TSN:n toimittaja Chris Johnston kertoi viestintäpalvelu X:ssä, että sarjataulukon pohjasakissa majaileva Edmonton Oilers on asettanut Jack Campbellin siirtolistalle.

Vuosi sitten Oilersiin viiden miljoonan vuosipalkalla hankittu Campbell ei ole missään vaiheessa Oilers-uraansa lunastanut hänelle asetettuja ykkösvahdin odotuksia.

Nyt seurajohdon jänne viimein katkesi, ja muilla NHL-seuroilla on 24 tuntia aikaa poimia Campbell riveihinsä. Muussa tapauksessa 31-vuotias yhdysvaltalaismaalivahti löytää itsensä Oilersin farmijoukkue Bakersfield Condorsin joukkueesta.

Oilersin maalivahtitilanne on varsin mielenkiintoinen, sillä Condorsissa pelaa reilusti NHL-pelejäkin urallaan pelannut 31-vuotias Calvin Pickard ja hyvin kautensa aloittanut lupaus, 23-vuotias Olivier Rodrigue.

Oilersin seurajohdon toive varmasti on, että jokin joukkue poimisi Campbellin riveihinsä. Tässä tapauksessa se antaisi GM Ken Hollandille vapaammat kädet hankkia ulkopuolelta maalivahtiosaamista joukkueeseensa.

» Lähetä palautetta toimitukselle