ESS: HIFK nappasi Pelicansin huippulupaavan Lambertin - "Haluan pelata siellä, missä minulla on parhaat mahdollisuudet kehittyä pelaajana"

LIIGA / Uutinen
Lambert suuntaa seuraavaksi HIFK:n organisaatioon.
Suomen suurimpiin kiekkolupauksiin lukeutuva Brad Lambert vaihtaa seuraa Pelicansista HIFK:hon.

Etelä-Suomen Sanomien mukaan Lambert tekee HIFK:n kanssa 1+2-vuotisen sopimuksen. Sopimuksen optiovuosien käyttämisestä päätösvalta on Lambertilla itsellään.

15-vuotias Lambert on oman ikäryhmänsä kovimpia lupauksia koko maailmassa. Hän pelasi viime kaudella historian nuorimpana pelaajana Nuorten SM-Liigassa ja iski lahtelaisryhmässä 17 ottelussa 11 tehopistettä. 

− En voi kyllin kiittää Pasi Nurmista ja kaikkia muita siitä, kuinka paljon Brad on saanut on vetää taitoharjoituksia Lahdessa kolmen viime vuoden ajan. Se on ollut erittäin tärkeää hänen kehitykselleen kolmen viime vuoden ajan, totesi Lambertin isä Ross Lambert ESS:lle.

ESS:n mukaan Lambert neuvotteli useiden liigaseurojen kanssa, mutta näki HIFK:n lopulta parhaana vaihtoehtona.

− Hyviä vaihtoehtoja oli paljon, mutta lopulta HIFK oli Bradin ykkösvaihto. Raha ei ratkaissut. Tiedän, että minkä suuruisia tarjoukset olivat, mutta en kertonut summista Bradille, kertoi neuvotteluissa mukana ollut isä- Lambert.

− Haluan pelata siellä, missä minulla on parhaat mahdollisuudet kehittyä pelaajana ja saada iso rooli A-junioreissa ensi kaudella. Sen perusteella, mitä koin Pelicansin B-junioreissa kahtena viime vuonna, en usko, että tämä olisi paras paikka, Brad Lambert kommentoi ESS:lle.

» Lähetä palautetta toimitukselle