EHC München ja Rouen Dragons viimeisinä CHL:n puolivälieriin − kohtaavat seuraavaksi suomalaisjoukkueet

CHL / Uutinen
CHL-pelit Münchenissä jatkuvat puolivälierillä.
Kuva © Topi Lainio
Viimeiset CHL:n puolivälieräpaikat ratkesivat keskiviikkoiltana. Molemmissa ottelupareissa ehditiin käydä kokonaistilanteessa tasatilanteessa, mutta lopulta ensimmäisen osaottelun voittajat etenivät jatkoon.

Münchenissä kotijoukkue oli voittanut HC Fribourg-Gottéronin kahden maalin erolla Sveitsissä. Maalinteko toisessa osaottelussa alkoi vasta kolmannessa erässä, kun Chris DiDomenico ja Samuel Walser osuivat vierasjoukkueelle tasoittaen kokonaistilanteen. Münchenin Trevor Parkes kuittasi puolitoista minuuttia myöhemmin kavennuksen 1−2:een.

EHC München väänsi kuitenkin myös toisesta ottelusta voiton, kun Zach Redmond ja Philip Gogulla osuivat vielä tolppien väliin. Gogullan osuma syntyi tyhjään maaliin, kun Fribourg-Gottéron yritti kaventaa ottelusarjaa.

HC Salzburg puolestaan joutui pettymään kotiottelussaan. Toinen ottelu päättyi itävaltalaisjoukkueen voittoon 3−1 Thomas Rafflin kahdella ja Jan-Mikael Järvisen yhdellä maalilla, mutta koska Rouenissa kotijoukkue Dragons oli voittanut ottelun 3−0, ranskalaisjoukkue eteni puolivälieriin. Ottelusarjan voittomaaliksi jääneen osuman iski Dylan Yeo ajassa 54.48.

EHC München kohtaa seuraavaksi Lukon ja Rouen Dragons Tapparan. Mikäli ottelujärjestyksiä ei erikseen muuteta, Lukko aloittaa otteluparinsa kotona ja Tappara vieraissa. 

CHL:n puolivälieräparit

Lukko−EHC München
Rouen Dragons−Tappara
HC Sparta Praha−Rögle BK
Leksands IF−Frölunda HC

» Lähetä palautetta toimitukselle