E-S: Lainapuolustaja Christoffer Sedoff jatkaa SaiPassa loppukauden

LIIGA / Uutinen
Sedoff pelaa miesten sarjoissa nyt ensimmäistä kauttaan.
Kuva © Topi Lainio
WHL-seura Red Deer Rebelsin sopimuspelaaja pelaa loppukauden Liigassa SaiPan paidassa.

Puolustaja Christoffer Sedoff, 19, jatkaa SaiPassa loppukevään 2021. Sedoff kertoi sopimuksesta Etelä-Saimaan haastattelussa keskiviikkona.

Sedoffin oli määrä pelata koko kuluva kausi kanadalaisessa juniorisarja WHL:ssa Red Deer Rebelsissä, mutta kausi ei ole vielä päässyt alkamaan. Sarja käynnistyy tämän viikon perjantaina, mutta koronapandemiasta johtuen eurooppalaiset pelaajat eivät toistaiseksi pääse Kanadaan.

Helsinkiläinen Sedoff siirtyi SaiPaan tammikuun puolessavälissä FPS:sta, jossa hän ehti pelata seitsemän ottelua lainalla WHL-seurastaan. Ottelut olivat Sedoffin ensimmäiset miesten sarjoissa. Aiemmin kaudella hän pelasi lisäksi kuusi peliä kasvattajaseuransa HIFK:n U20-joukkueessa.

SaiPassa Sedoff on pelannut tähän mennessä 13 ottelua ja syöttänyt niissä kaksi maalia. Pääosan peleistä hän on pelannut joukkueen ykkösparissa Joel Olkkosen rinnalla. Jääaikaa Sedoff on saanut ottelua kohden keskimäärin 19 minuuttia ja 27 sekuntia, mikä on SaiPan nykyisessä pakistossa neljänneksi eniten.

» Lähetä palautetta toimitukselle