Dylan Stromen yhden kauden näytönpaikka tuotti jatkosopimuksen: jatkaa Capitalsissa viisi seuraavaa kautta

NHL / Uutinen
Dylan Strome edusti Chicago Blackhawksia ennen siirtymistään Capitalsiin.
Kuva © Getty Images

Washington Capitals solmi viiden vuoden jatkosopimuksen hyökkääjä Dylan Stromen kanssa. Uusi sopimus astuu voimaan ensi kaudella ja se takaa kanadalaiselle viiden miljoonan dollarin kausikohtaiset keskiansiot. Sopimuksen kokonaisarvo on siis 25 miljoonaa dollaria.

Strome siirtyi vapaana agenttina täksi kaudeksi Capitals-nuttuun jäätyään ilman sopimusta Chicago Blackhawksin kanssa. Stromen nykyinen sopimus Capitalsin kanssa on yksivuotinen. 25-vuotias keskushyökkääjä on tällä hetkellä joukkueensa sisäisessä pistepörssissä kolmantena tehoin 11+25=36.

– Dylan on älykäs ja taitava keskushyökkääjä, ja hän on ollut loistava lisä organisaatioomme, Capitalsin GM Brian MacLellan kehuu pelaajaa ja jatkaa:

– Olemme tyytyväisiä sopiessamme hänen kanssaan pitkästä jatkosta. Mielestämme hän sopii taidoiltaan joukkueeseemme erinomaisesti hänen lähestyessä parhaita pelivuosiaan tärkeällä pelipaikalla.

Arizona Coyotes varasi Stromen koko varaustilaisuuden kolmantena pelaajana vuonna 2015. Urallaan Capitalsin lisäksi Coyotesia ja Blackhawksia edustanut kanadalainen on summannut pelaamissaan 325 NHL-ottelussa yhteensä 206 tehopistettä (78 maalia ja 128 syöttöä).

» Lähetä palautetta toimitukselle