Ducks solmi vaihtokaupassa hankkimansa Henriquen kanssa jatkosopimuksen − suomalaishyökkääjä Kossilalle myös jatkoa

NHL / Uutinen
Henrique pelaa Ducks-paidassa myös tulevaisuudessa.
Kuva © Getty Images
Adam Henrique on solminut viisivuotisen jatkosopimuksen Anaheim Ducksin kanssa. Lisäksi suomalaishyökkääjä Kalle Kossila jatkaa organisaatiossa ensi kaudella.

Hyökkääjä Adam Henrique, 28, on tehnyt Anaheim Ducksin kanssa viisivuotisen jatkosopimuksen, jonka aikana hän tienaa kaudessa keskimäärin 5,825 miljoonaa dollaria. Henrique siirtyi Ducksiin viime kaudella vaihtokaupan yhteydessä New Jersey Devilsistä. Nykyistä sopimustaan hänellä on jäljellä vielä vuoden verran, joten jatkosopimus astuu voimaan kaudella 2019−20.

Henrique on Devilsin kolmannen kierroksen varaus vuodelta 2008. Hän pelasi organisaatiossa kaudesta 2010−11 lähtien. Viime kaudella hän ehti pelata Devils-paidassa 24 ottelua tehopistein 4+10. Vaihtokaupan jälkeen hän pelasi Ducksissa 57 ottelua tehopistein 20+16.

Lisäksi Ducks solmi yksivuotisen sopimuksen Kalle Kossilan, 25, kanssa. Kossila debytoi NHL:ssä yhden ottelun verran toissa kaudella ja pelasi viime kaudella Ducks-paidassa yhteensä kymmenessä ottelussa. AHL:ssä hän on pelannut 126 ottelua tehopistein 37+69.

» Lähetä palautetta toimitukselle