Ducks kolmen vuoden jatkosopimukseen Nick Ritchien kanssa - hyökkääjän uuden sopimuksen kokonaisarvo 4,6 miljoonaa dollaria

NHL / Uutinen
Isokokoinen Ritchie tuo Ducksin hyökkäykseen runsaasti fyysisyyttä.
Kuva © Getty Images
Anaheim Ducks ja Nick Ritchie ovat päässeet yhteisymmärrykseen kolmen vuoden mittaisesta ja 4,6 miljoonan dollarin arvoisesta jatkosopimuksesta.

Hyökkääjä Nick Ritchie, 22, on tehnyt kolmivuotisen ja yhteensä 4,6 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen Anaheim Ducksin kanssa. Ritchien sopimus vaikuttaa Ducksin palkkakattoon tällä kaudella 1,632,746 miljoonan dollarin verran ja seuraavilla kahdella kaudella 1,501,075 miljoonan dollarin verran. 

Ritchie on Ducksin ensimmäisen kierroksen varaus kesältä 2014. Hän teki viime kaudella 76 pelaamassaan runkosarjaottelussa 10 maalia ja yhteensä 27 tehopistettä. Koko NHL-uransa aikana kanadalaishyökkääjä on tehnyt 186 pelaamassaan runkosarjaottelussa tehot 26+33. 

Ritchien sopimuksen myötä ainoa vielä ilman sopimusta oleva rajoitetusti vapaa agentti on Toronto Maple Leafsin William Nylander. Nylander ja hänen agenttinsa tapasivat raporttien mukaan Maple Leafs -GM Kyle Dubasin hiljattain Sveitsissä. 

» Lähetä palautetta toimitukselle