Ducks-kapteeni Getzlaf pysyy Anaheimissa "one more year" -sopimuksella – seuran kaikkien aikojen pörssikärki Teemu Selänne häämöttää kuuden pisteen päässä

NHL / Uutinen
Ryan Getzlaf hyvin todennäköisesti sysää Teemu Selänteen ensi kaudella syrjään kaikkien aikojen Ducksin pistepörssin kärjestä.
Kuva © Getty Images
Ryan Getzlafin pitkä NHL-ura jatkuu Anaheim Ducksissa.

Anaheim Ducksin pitkäaikainen kapteeni Ryan Getzlaf jatkaa uraansa tutussa seurassa. Huhuissa Ducks-legendaa oltiin viemässä vahvimmin Starsiin ja Oilersiin, mutta lopulta tuloksena oli jatkosopimus.

Uusi sopimus on tulevan kauden mittainen ja arvoltaan 4,5 miljoonaa dollaria. 36-vuotias Getzlaf on Ducksin varaus vuodelta 2003 ja edustanut seuraa jo syksystä 2005 lähtien. Getzlaf voitti Stanley Cupin Ducksissa 14 vuotta sitten ja on tehnyt seuran paidassa 1 101 runkosarjaottelussa 982 tehopistettä.

Viime kausi oli tosin Getzlafille uran heikoin, sillä saldona oli vain 17 tehopistettä. Ducksin kaikkien aikojen pistepörssissä Getzlaf on Teemu Selänteen jälkeen toisena, mutta eroa suomalaiseen on vain kuusi pistettä. Kaiken järjen mukaan Getzlaf siis ohittaa Selänteen ensi kaudella.

» Lähetä palautetta toimitukselle