Dixon Bowen RoKin hyökkäyskalustoon, puolustukseen vahvistusta Itävallasta

MESTIS / Uutinen
RoKin ryhmä täydentyy kahdella pelaajalla.
RoKin hyökkäys vahvistuu yhdysvaltalaisella Dixon Bowenilla. Puolustukseen uutena miehenä liittyy puolestaan nuori Valtteri Meisaari.

RoKi teki vuoden mittaiset sopimukset koeajalla olleen puolustaja Valtteri Meisaaren sekä yhdysvaltalaishyökkääjä Dixon Bowenin kanssa.

Oikealta laukova Bowen siirtyy Rovaniemelle North-Dakotan yliopistojoukkueesta, jossa pelasi neljä edelliskautta. Viime kaudella 24-vuotias hyökkääjä viimeisteli 33 ottelussa tehot 6+4=10. 

− Dixon on todella nopea ja hyvän rannelaukauksen omaava hyökkääjä, joka pelasi erittäin kovassa yliopistojoukkueessa puolustavassa roolissa nykyisten ja tulevien NHL -pelaajien taustalla. Uskon hänen pystyvän ottamaan isoa ja monipuolista roolia Mestiksessä huippuominaisuuksiensa avulla. Keskustelujen perusteella hän on todella motivoitunut, ja on pelaajana varmasti mielenkiintoinen seurattava katsojille, kertoi RoKin päävalmentaja Santeri Immonen.

Oululaislähtöinen Meisaari, 21, pelasi kaksi edelliskautta Itävallassa Red Bull Hockey Juniorsin miehistössä maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Raamikas (190cm/93kg) puolustaja kokosi viime kaudella itävaltalaisjoukkueen takalinjoilla 41 ottelussa tehot 6+13=19. Kolme poikien maaotteluakin pelannut Meisaari edusti juniorivuosinaan Kärppien lisäksi SaiPaa.

− Valtteri on värikäs kaveri. Hän on räväkkä, fyysisestä pelistä tykkäävä pakki, jonka ykkössyöttö lähtee napakasti. Hän tuo leveyttä meidän alakertaan ja kovuutta maalin eteen. Alivoimapelaajana hänelle on myös roolia tarjolla, Immonen kuvaili.

» Lähetä palautetta toimitukselle