Discovery hankki jääkiekkomaajoukkueiden tv-oikeudet pitkällä sopimuksella − "Tuomme tarjolle enemmän Leijonia kuin koskaan aiemmin"

MAAJOUKKUE / Uutinen
Leijonat voitti päättyneellä kaudella maailmanmestaruuden.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Jääkiekkoliitto tiedotti solmineensa kuuden vuoden sopimuksen Discovery Networks Finlandin kanssa.

Tuore Jääkiekkoliiton ja Discoveryn Networks Finlandin sopimus kattaa vuodet 2020−2026. Tv-kanava TV5 ja suoratoistopalvelu DPlay näyttävät miesten MM-kisoja lukuunottamatta kaikki maajoukkuepelit tuona aikana.

− Discoveryn tarjoama paketti on kokonaisuutena erittäin kattava: Kaikki nykyään vapailta kanavilta nähtävät ottelut ovat jatkossakin vapaasti katsottavissa, Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen kommentoi sopimusta tiedotteessa.

Ensi kaudella jääkiekkomaajoukkueiden tv-oikeudet kuuluvat YLE:lle ja miesten MM-kisat tulevat kansainvälisen sopimuksen myötä MTV:ltä.

− Jääkiekko on intohimolaji ja me Discoverylla haluamme palvella lajin faneja parhaalla mahdollisella tavalla. Tuomme tarjolle enemmän Leijonia kuin koskaan aiemmin ja olemme todella iloisia, että voimme näin jatkaa myös vahvaa urheilutarinaamme, kertoo Discovery Networks Finlandin toimitusjohtaja Leah Hooper.

Discovery omistaa Suomessa myös Olympialaisten tv-oikeudet, joten Pekingin vuoden 2022 talvikisat näkyvät yhtiön kanavilla. Discoveryn urheilupäällikkö Antti Haajanen kommentoi seuraavaa:

− Leijonat on Suomen arvokkain urheilubrändi ja jääkiekko seuratuin urheilulaji. Meille Discoverylla on todellinen ilo ja kunnia saada olla Leijonien koti uudella vuosikymmenellä,

» Lähetä palautetta toimitukselle