Devils otti revanssin Penguinsista Sami Vatasen ja Jesper Brattin maaleilla

NHL / Uutinen
Sami Vatasen maalijyvä on alkanut löytyä pitkän kuivan kauden jälkeen.
Kuva © Getty Images
New Jersey Devils otti sunnuntain kierroksen ensimmäisessä päiväottelussa makean revanssin Pittsburgh Penguinsista 2–1-jatkoaikavoitolla. Ratkaisun iski Jesper Bratt. Myös Janne Kuokkanen ja Sami Vatanen olivat näkyvässä roolissa.

New Jersey Devils ei antanut Pittsburgh Penguinsin yllättää itseään toistamiseen, kun joukkueet kohtasivat sunnuntain kierroksen päiväottelussa, tällä kertaa Pittsburghin PPG Paints Arenalla.

Penguins siirtyi ottelussa johtoon ensimmäisen erän alussa, kun Jake Guentzel löysi hienolla poikittaissyötöllä takatolpalla vapaana päivystäneen Sidney Crosbyn, jolla oli helppo työ laittaa kiekko maaliin. 

Toista erää oli pelattu neljä minuuttia, kun Sami Vatanen ampui Janne Kuokkasen syötöstä Devilsin tasoihin. Kauden 15 ensimmäistä otteluaan ilman maalia tahkonneelle Vataselle maali oli jo toinen viimeiseen neljään otteluun.

Varsinaisella peliajalla ei lisämaaleja nähty, joten ratkaisua haettiin jatkoajalta. Jatkoaikaa oli pelattu kaksi minuuttia, kun Jesper Bratt iski vanhanaikaisella Devilsin 2–1-voittomaalin. Penguins-puolustaja Mike Matheson oli tilanteessa auttamattomasti myöhässä. 

Alavartalovamman jäljiltä paluun kaukaloon tehnyt Mackenzie Blackwood torjui ottelussa 35 kertaa. Toisessa päässä Tristan Jarry ehti kiekon tielle 33 kertaa. Devils on nyt ottanut viimeisestä kolmesta ottelustaan neljä voittoa. 

» Lähetä palautetta toimitukselle