Devils luopui tähdestään: Taylor Hall matkaa Tyynenmeren divisioonan kärkijoukkue Coyotesiin

NHL / Uutinen
Hall on nyt Coyotesin pelaaja.
Kuva © Getty Images
New Jersey Devils ja Arizona Coyotes suorittivat vaihtokaupan, jossa Taylor Hall matkaa aavikolle.

New Jersey Devilsin tähtipelaaja Taylor Hall siirtyy vaihtokaupan seurauksena Arizona Coyotesiin, joka johtaa tällä hetkellä Tyynenmeren divisioonaa. Devils saa Coyotesilta vaihdossa ehdollisen ensimmäisen kierroksen varausvuoron (2020), ehdollisen kolmannen kierroksen varausvuoron (2021) sekä pelaajat Nate Schnarrin, Kevin Bahlin ja Nick Merkleyn.

Hallin lisäksi Coyotes vastaanottaa vaihtokaupassa hyökkääjä Blake Speersin. Coyotes ei ole nykyisellä nimellään yltänyt vielä pudotuspeleihin. Aiemmin Phoenix Coyotesina tunnettu seura ylsi edellisen kerran kevään otteluihin vuonna 2012. Tuolloin joukkue hävisi Läntisen konferenssin finaaleissa Los Angeles Kingsille otteluvoitoin 1−4.

Hall pelasi Devilsissä lopulta kolmen ja puolen kauden ajan. Toissa kaudella hän voitti Hart Trophyn ja johdatti joukkueen pudotuspeleihin. Viime kausi meni päreiksi loukkaantumisen takia ja tilille kertyi vain 33 runkosarjaottelua. Tällä kaudella Hall on pelannut 30 ottelussa tehoin 6+19.

Kanadalaisen nykyinen sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen. Hall on siis ensi kesänä vapaa siirtymään mihin tahansa NHL-joukkueeseen, elleivät hän ja Coyotes tee jatkosopimusta.

Edmonton Oilers varasi Hallin vuoden 2010 varaustilaisuudessa ensimmäisenä pelaajana. NHL-uransa aikana hän on tehnyt 592 runkosarjaottelussa 208 maalia ja yhteensä 536 tehopistettä. Hänen toistaiseksi ainoa pudotuspeliesiintymisensä tapahtui keväällä 2018 Devilsin paidassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle