Devils-hyökkääjä Jesper Bratt loukkaantui Göteborgin-ottelun alla − "Hänen puolestaan tuntuu pahalta"

NHL / Uutinen
Bratt on poissa Devilsin kaudenavauksesta.
Kuva © Getty Images
New Jersey Devilsin hyökkäysosasto koki takaiskun kauden alla, kun Jesper Bratt mursi leukaluunsa torstain harjoituksissa Göteborgissa.

New Jersey Devils -hyökkääjä Jesper Bratt, 20, loukkaantui kesken torstaina pidettyjen harjoitusten, kun maalin ylärimasta kimmonnut peliväline mursi ruotsalaisen leukaluun.

Devils on asettanut Brattin sairaslistalle, eikä häntä nähdä lauantaina Göteborgissa pelattavassa Global Series -ottelussa Edmonton Oilersia vastaan.

Brattin maanmies Marcus Johansson kertoi perjantain aamuharjoitusten jälkeen, että loukkaantuminen on kova kolaus nuorelle hyökkääjälle.

− Tapasin hänet heti sen jälkeen, ja hänen puolestaan tuntuu pahalta. On harvinaista pelata NHL-ottelu Ruotsissa perheen ja ystävien edessä.

Johansson siirtyi Devilsiin ennen viime kautta ja ehti pelata yhdessä myös Brattin kanssa.

− Hän teki töitä koko kesän, ja olen itsekin odottanut hänen pelaamistaan. Kun tällaista tapahtuu, se on todella, todella huonoa tuuria, Johansson sanoi.

Viime kaudella Bratt murtautui Devils-miehistöön pelattuaan edelliskaudella Allsvenskanissa. NHL:ssä hän pelasi lähes täyden runkosarjan esiintyen 74 ottelussa. Tehopisteitä ruotsalaishyökkääjä keräsi yhteensä 35 (13+22).

» Lähetä palautetta toimitukselle