Derek Barachin telonut Philippe Cornet on HPK:n kokoonpanossa − peräkkäiset pelipäivät vaikuttavat kokoonpanoihin

LIIGA / Uutinen
Cornet ei saanut pelikieltoa.

Ässien kohdatessa Kärpät porilaisten veräjälle luistelee venäläinen Konstantin Volkov. Perjantaina tällin saanut Derek Barach on patapaitojen miehistössä. Kalle Myllymaa nousee hyökkäykseen seuran junioreista. Lenni Killinen, Alexander Ruuttu, Jouka Juhola, Jasper Lindsten ja Albin Eriksson ovat sivussa.

Kärpät sen sijaan ei vaihda maalivahtia ja Stanislav Galimov jatkaa torjuntavastuussa. Ville Koivunen korvaa Tuukka Tieksolan kolmosvitjassa. Veli-Matti Tiuraniemi tulee Taneli Ronkaisen tilalle puolustukseen.

HIFK:n ja Sportin välisessä ottelussa Niilo Halonen saa torjuntavastuun helsinkiläisten maalilla. Vaasalaisilla Roope Talaja palaa vahvuuteen ja Lari Heikkinen putoaa 13. hyökkääjäksi.

JYP isännöi KooKoota. Joukkueet kohtasivat vajaa vuorokausi sitten, jolloin jyväskyläläiset veivät kaksi pistettä jatkoajalla. Niko Parkkinen hyppää tolppien väliin Markus Ruusun pelattua perjantaina. Oskari Setänen jatkaa kouvolalaisten maalilla.

SaiPa ja HPK mittelevät paremmuudesta Lappeenrannassa. Barachia taklannut Philippe Cornet on vierasjoukkueen kokoonpanossa, joten hän säästyi pelikiellolta. Eetu Laurikainen palaa tolppien väliin. Pitkään huilannut SaiPa pisti miehistöään uuteen uskoon. David McIntyren vierelle nousee Mikko Juusola. Tino Metsävainio tulee Ketterään lähteneen Zdeněk Sedlákin tilalle.

KalPan ja Pelicansin kohtaamisessa Jasper Patrikainen saa Emil Larmin huippupelin jälkeen vuoron koppailla kiekkoja.

Liiga-kauden avannut ottelupari TPS ja Lukko kohtaavat toistamiseen. Kristián Pospíšil ei ole raumalaisten mukana ja Mikko Petman nousee ykkösketjuun. Niklas Ylitalo ja Oliver Suni tulevat nelosketjuun. Samuel Jukuri saa torjuntavuoron. Turkulaisilla kauden ensimmäisen pelinsä saa maalivahti Eetu Anttila

» Lähetä palautetta toimitukselle