David Sklenička jatkaa Jokereissa myös kahdella seuraavalla kaudella – "Hän kamppailee kaukalossa rajusti joukkueen eteen jokaisessa ottelussa"

KHL / Uutinen
Tšekkipuolustaja on vakiinnuttanut paikkansa Jokereiden pakistossa.
Kuva © Juuso Pellava - www.jpellava.fi
Kesken kauden 2019-2020 Jokereiden ryhmään saapunut tšekkipuolustaja on pelannut itsensä joukkueen fanien ja johtoryhmän sydämeen. Skleničkan vahva kausi palkittiin kahden vuoden jatkosopimuksella, josta Jokerit tiedotti ennen tapaninpäivän Avangard-kotiotteluaan.

Jokerit tiedotti ennen tapaninpäivän Avangard Omsk-kotiotteluaan, että joukkueen 25-vuotias tšekkipuolustaja David Sklenička jatkaa helsinkiläisseuran paidassa seuraavan kahden kauden ajan. 

Kesken 2019−2020 kauden tulleella Skleničkalla on tullut vyölle Jokereissa 126 ottelua tehoilla 14+21=35. Tälle kaudelle otteluissa on tullut jääaikaa keskimäärin 20 minuuttia ja 30 sekuntia ottelua kohden, joka on toiseksi eniten joukkueesta ruotsalaispuolustaja Philip Holmin jälkeen.

– Skleničkan fysiikka on uskomaton ja hän kamppailee kaukalossa rajusti joukkueen eteen jokaisessa ottelussa. Hän pystyy pelaamaan sekä yli- että alivoimaa ja on erittäin kokonaisvaltainen pelaaja, kommentoi tiedotteessa Jokereiden GM Jari Kurri tuoretta kiinnitystä.

Myös pelaaja itse oli tyytyväinen syntyneeseen sopimukseen.

 – Olen todella onnellinen, että saan jatkaa Jokereissa ainakin kaksi seuraavaa vuotta. Seura antoi minulle kaksi vuotta sitten uuden mahdollisuuden jääkiekkoilijan urallani ja kokemukseni täällä ovat olleet pelkästään positiivisia, Sklenička hehkutti tiedotteessa työnantajaansa. 

» Lähetä palautetta toimitukselle