David Krejči jättää Bruinsin 14 vuoden jälkeen ja suuntaa kotimaansa kentille − "Haluan pelata vanhempieni, veljeni ja ystävieni edessä"

NHL / Uutinen
Krejčí juhli Stanley Cupia 2011.
Kuva © Getty Images
Hyökkääjä haluaa pelata jatkossa lähempänä perhettään.

David Krejči, 35, on pelannut NHL:ssä kaudesta 2006−07 ja edustanut aina Boston Bruinsia. Nyt tšekkiläinen kertoi seuransa julkaisemassa lausunnossa jättävänsä Pohjois-Amerikan kaukalot ja suuntaavansa kotimaansa kentille.

Hän kertoo Bostonissa viettämiensä vuosien aikana muun muassa tavanneensa vaimonsa ja kasvattaneensa lapsensa. Hän myös pelasi NHL:ssä 962 runkosarjaottelua ja teki 730 tehopistettä. Kirkkaimpana kruununa uralla on Bruinsissa 2011 voitettu Stanley Cup.

− Kauden loputtua aloin miettiä tulevaisuuttani ja kävi selväksi, että minun on tehtävä itseni ja perheeni kannalta vaikea päätös. Minun on palattava Tšekkiin, jossa voin pelata lähellä perhettäni. He ovat uhranneet paljon urani eteen. Haluan pelata vanhempieni, veljeni ja ystävieni edessä.

Krejči kiitti lausunnossaan monia uraansa vaikuttaneita tahoja ja vakuutti, että kyseessä eivät ole jäähyväiset vaan hän palaa vielä TD Gardenille.

» Lähetä palautetta toimitukselle