Daniel Audette vahvistamaan Lukon hyökkäystä − "Ensimmäisen kerran kun otin yhteyttä jäi olo voiko tällainen pelaaja meille tulla"

LIIGA / Uutinen
Audettella on yli 250 ottelun kokemus AHL:stä.
Kuva © Getty Images
Rauman Lukko on tehnyt sopimuksen kanadalaisen Daniel Audetten kanssa.

Daniel Audette siirtyy Lukkoon yksivuotisella sopimuksella. Viimeiset neljä kautta 24-vuotias keskushyökkääjä on pelannut AHL:ssä.

− Tiesimme, että Danforth lähtee ja kun lähdet siihen etsimään pelaajaa tilalle, niin tilanne ei ole mikään ruusuinen. Mä olen todella tyytyväinen, että Audette löydettiin ja hän meille halusi tulla. Jopa hieman yllätyin, että saimme hänet. Ensimmäisen kerran kun otin yhteyttä jäi olo voiko tällainen pelaaja meille tulla, kommentoi Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt.

− Näkisin, että nyt on sellainen pelaaja, että jos vaan pysyy terveenä ja viihtyy täällä niin kaiken mennessä nappiin odotan hänen olevan aivan liigan kärkisenttereitä tulevalla kaudella. Odotukseni ovat korkealla.

Audette on Montreal Canadiensin viidennen kierroksen varaus kesältä 2014. Hyökkääjä pelasi Canadiensin farmijoukkueissa kaudet 2016-2019, mutta NHL-pelejä hänelle ei kertynyt ainuttakaan.

Viime kauden Audette pelasi AHL:ssä Springfield Thunderbirdsissä ja iski 58 ottelussa tehot 13+25=38. Hyökkääjän tehokkain AHL-kausi oli 2018-2019, jolloin hän viimeisteli 71 ottelussa 39 tehopistettä.

Kanadan nuorisomaajoukkueissakin esiintyneen hyökkääjän isä on urallaan yli 700 NHL-ottelua pelannut Donald Audette.

» Lähetä palautetta toimitukselle