Danick Martelille kolmen ottelun pelikielto potkimistapauksesta

LIIGA / Uutinen
Martel ajettiin ulos torstain HIFK-ottelun päätöserässä.
Kuva © Ville Tohka
Liigan kurinpitodelegaatio on antanut HPK:n Danick Martelille kolmen ottelun pelikiellon torstaisen HIFK-ottelun potkimistapauksesta, jonka seurauksena kanadalainen ajettiin ulos ottelusta.

Liigan kurinpitodelegaatio on antanut HPK:n hyökkääjä Danick Martelille kolmen ottelun pelikiellon torstaina HIFK–HPK-ottelussa nähdystä välikohtauksesta.

Ennen tilannetta HIFK:n Teemu Tallberg taklasi kanadalaisen puoliksi vaihtoaitioon. Taklauksen jälkeen Martel potkaisi Tallbergiä, joka kaatui potkun seurauksena välittömästi maahan. Tuomaristo ajoi videotarkastuksen jälkeen Martelin ulos ottelusta.

Kurinpitodelegaatio totesi tiedotteessaan Martelin olleen tilanteessa ahdistettuna ilman mahdollisuutta nähdä hänen taakseen. Delegaatio linjasi Martelin potkun erittäin varomattomaksi ja vakavan loukkaantumisen riskiksi. 

Liigan kurinpitodelegaation päätöksen voit lukea kokonaisuudessaan tästä.

Martel on pelannut kaudella 20 ottelua tehoin 9+3. Hän kantoi HPK:n kultakypärää vielä torstain ottelussa. Ulosajo oli 28-vuotiaalle kanadalaiselle kauden toinen, ja hän on kerännyt Liiga-pelaajista eniten rangaistusminuutteja tällä kaudella.

» Lähetä palautetta toimitukselle