Dallas Starsissa todettu monta koronatartuntaa − joukkueen kauden alku viivästyy

NHL / Uutinen
Starsissa on todettu koronavirustartuntoja.
Kuva © Getty Images
NHL tiedotti, että Dallas Starsissa on todettu kuuden pelaajan ja kahden muun työntekijän sairastuneen koronaviruksen aiheuttamaan tautiin.

NHL:n runkosarjan on määrä alkaa 13. päivä tammikuuta. Dallas Starsissa tiedotettiin löytyneen yhteensä yhteensä kahdeksan koronavirustartuntaa testauksen yhteydessä. Tartunnan saaneet on eristetty muusta joukkueesta.

Stars selvittää seuraavaksi mahdolliset altistumiset ja jatkotartunnat. Tästä syystä seuran harjoitustilat pysyvät toistaiseksi suljettuina.

NHL kertoi tiedotteessaan, että teksasilaisjoukkueen kauden alku siirtyy. Suunnitellun 15. päivän sijaan Stars aloittaa runkosarjan 19. päivä. Joukkueessa pelaa neljä suomalaista: Roope Hintz, Joel Kiviranta, Miro Heiskanen ja Esa Lindell. Stars hävisi viime kauden Stanley Cup -finaaleissa Tampa Bay Lightningille.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
IS: Koronavirus iski karulla tavalla Rasmus Ristolaiseen – "Tässä ei nyt ihan hetkeen pelata"
19.2.2021 15:24
Buffalo Sabresin tähtipuolustaja Rasmus Ristolainen kertoi kärsineensä hyvin vaikeista koronaviruksen oireista ja fyysisen kuntonsa romahtamisesta.
Uutinen
Koko Kokkolan Hermes karanteeniin − Neljä ottelua siirtyy uuteen ajankohtaan
16.2.2021 22:39
Kokkolan Hermes pelaajia ja toimihenkilöitä myöten on asetettu 1. maaliskuuta asti kestävään karanteeniin. Karanteenin vuoksi neljä ottelua joudutaan siirtämään.
Uutinen
Mestis jatkuu 12 joukkueen voimin − "Pelien jatkamista piti harkita huolellisesti kaikkien sidosryhmien kannalta"
4.2.2021 13:51
Mestis jatkuu 13. helmikuuta. SaPKo ja RoKi jättävät kauden kesken, joten 14 joukkueen sarja supistuu hieman.

Lue myös