DEL-liigassa tehoillut Max Görtz vahvistamaan KalPan hyökkäystä − "Tuo mukanaan särmää ja kaivattua ratkaisuvoimaa"

LIIGA / Uutinen
Urallaan yli 300 SHL-ottelua pelannut Görtz edusti Frölundaa kaudella 2014-2015.
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net
Viime kaudet Saksassa kiekkoillut ruotsalaishyökkääjä Max Görtz siirtyy KalPan riveihin.

KalPa on solminut kaksivuotisen sopimuksen ruotsalaishyökkääjä Max Görtzin kanssa. 29-vuotias laitahyökkääjä siirtyy kuopiolaisryhmään Saksan DEL-liigasta, jossa kiekkoili kaksi edelliskautta.

– Max on pelannut Euroopan huippusarjoissa jo monta kautta ja hän on joka paikassa kyennyt vastaamaan sarjan vaatimustasoon. Halusimme tehdä suoraan kaksivuotisen sopimuksen, kun tällainen pelaaja oli saatavilla. Uskomme vahvasti, että hänestä tulee yksi hyökkäyksemme johtotähdistä, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine kertoi.

Päättyneellä kaudella raamikas (189cm/91kg) Görtz edusti Schwenninger Wild Wingsiä. Hän oli joukkueensa paras pistemies iskemällä 50 ottelussa tehot 18+19=37. 

Görtziltä löytyy kokemusta myös kotimaansa pääsarjasta SHL:stä 322 ottelun verran. Nashville Predatorsin varaus on pelannut urallaan myös kaksi kautta Pohjois-Amerikassa, jossa vyölle tuli 141 AHL-ottelua. 

– Max on juuri sellainen pelaaja, jota olemme hakeneet. Max on hyvä luistelemaan, hänellä on hyvä maalivainu ja äärimmäisen hyvä laukaus. Hän tuo mukanaan särmää ja kaivattua ratkaisuvoimaa. Oikealta ampuvana pelaajana hän tuo meille myös lisävaihtoehtoja ylivoimapelaamiseen, kuvaili Laine.

» Lähetä palautetta toimitukselle