Crosbyn laidalla parrasvaloihin noussut Jake Guentzel jatkosopimukseen − arvo 30 miljoonaa dollaria

NHL / Uutinen
Guentzel kuuluu Penguinsin avainhyökkääjien joukkoon.
Kuva © Getty Images
Pittsburgh Penguins on solminut hyökkääjä Jake Guentzelin kanssa viisivuotisen, 30 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen.

24-vuotias Jake Guentzel jatkaa Pittsburgh Penguinsin organisaatiossa viiden vuoden jatkosopimuksella, jonka aikana hän tienaa kaudessa keskimäärin kuusi miljoonaa dollaria. Guentzel on noussut parrasvaloihin supertähti Sidney Crosbyn laitahyökkääjänä. Viime kevään pudotuspeleissä hän teki 12 ottelussa 21 tehopistettä.

Guentzel debytoi NHL:ssä kaudella 2016−17 ja on summannut 158 runkosarjaottelussa 114 tehopistettä. Tällä hetkellä yhdysvaltalainen on matkalla uransa parhaimpaan kauteen, sillä 36 ottelussa on syntynyt 15 maalia ja yhteensä 33 tehopistettä. Pudotuspeleissä hän on pelannut yli piste per ottelu -tahtia.

Ensi kaudella alkavan sopimuksen myötä Guentzel nousee keskimääräisin kausiansioin mitattuna Penguinsin neljänneksi parhaiten palkatuksi hyökkääjäksi.

− Jake oli joukkueessamme heti alusta lähtien tulosta tekevä pelaaja, erityisesti kevään 2017 pudotuspelien aikana, Penguins-GM Jim Rutherford kertoi organisaation tiedotteessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle