Coyotes hankki leveyttä takalinjoilleen KHL:stä - "Hän on hyvä lisä lupaustemme joukkoon"

NHL / Uutinen
Provolnev on edustanut Venäjän kakkosmaajoukkuetta viime vuosina eri turnauksissa.
Kuva © Lukas Schulze
Arizona Coyotes tiedotti tehneensä ensi kauden 2021-22 kattavan sopimuksen KHL:ssä läpimurtonsa tehneen puolustaja Vladislav Pronolnevin kanssa.

25 vuotta toukokuussa täyttävä Vladislav Provonev on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen Arizona Coyotesin kanssa. Puolustaja on NHL:n varaamaton pelaaja.

Kaksi edellistä kautta 191-senttinen venäläispuolustaja on edustanut KHL:ssä Severstal Tšerepovetsia ja pelasi yhteensä 93 runkosarjaottelua.

Provolnevin edustama Severstal eteni tällä kaudella KHL:n pudotuspeleihin, mutta puolustaja ei pystynyt näissä pelaamaan loukkaantumisen vuoksi.

Severstalissa Provolnevin arvo oli suuri, sillä puolustaja pelasi joukkueen ykkösparissa keskimäärin 20.28 minuuttia ottelua kohden ja iski 48 otteluun tehot 10+10.

Severstalin lisäksi Provolnev edusti KHL:ssä Spartak Moskovaa.

— Olemme todella innoissamme siitä, että Provolnev teki sopimuksen meidän kanssamme. Hän on iso, vahva ja laadukkaasti luisteleva puolustaja jolla on myös hyvä veto, joka auttaa hyökkäyspelissä. Hän on hyvä lisä meidän puolustajalupausten joukkoon, kommentoi Coyotesin urheilujohtaja Bill Amstrong tuoretta sopimusta.

CapFriendlyn mukaan Provolnovin sopimuksen arvo on 925 000 dollaria kaudessa ja se sisältää 82 500 dollaria allekirjoitusbonusta. Mikäli Provolnev pelaa ensi kaudella AHL:ssä, niin palkka on 80 000 dollaria kaudessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle