Carolina Hurricanesilta tyly ilmoitus: Antti Raanta siirtolistalle

NHL / Uutinen
Antti Raannan NHL-tulevaisuus on hämärän peitossa.
Kuva © Getty Images

Antti Raanta joutui waiver-listanakin tunnetulle siirtolistalle. Listalta muut NHL-joukkueet voivat poimia Raannan itselleen. Jos mikään joukkue ei poimi Raantaa, voi edessä olla matka farmiin.

Mahdollisessa farmikomennuksessa on Hurricanesin kohdalla vielä se erikoisuus, ettei seuralla ole omaa farmijoukkuetta, vaan Raanta on tarvittaessa lainattava jonkin muun joukkueen farmijoukkueeseen.

Hurricanes on pyörittänyt kauden alkana kolmen maalivahdin rulettia. Raannan lisäksi maalilla ovat pelanneet tanskalainen Frederik Andersen ja venäläinen Pjotr Kotšetkov. Lisäksi kokenut slovakialainen Jaroslav Halák kävi koeajalla. Andersen on toistaiseksi sivussa veren hyytymishäiriön takia, joten Raannan asettaminen siirtolistalle saattaa tarkoittaa Hurricanesin olevan hankkimassa uutta maalivahtia Kotšetkovin rinnalle.

34-vuotias Raanta on tällä kaudella pelannut 14 ottelua heikoin tilastoin. Torjuntaprosentti on 85,4 % ja maaleja on mennyt omiin 3,61 ottelua kohden. Koko NHL-urallaan Raannalla on pelattuna 267 runkosarjaottelua ja 24 pudotuspeliä.

» Lähetä palautetta toimitukselle