Carl Jakobsson vahvistaa Kärppien hyökkäystä − "Kun Jakobsson vapautui pelaajamarkkinoille, olimme välittömästi yhteyksissä häneen"

LIIGA / Uutinen
Kärppien vaihtopenkillä liikenne käy molempiin suuntiin, kentälle ja sairastuvalle.
Kuva © Jarno Hietanen
22-vuotias Jakobsson on solminut Kärppien kanssa kevääseen 2024 ulottuvan sopimuksen.

Kärpät tiedotti torstaina, että se on tehnyt tämän ja ensi kauden kattavan sopimuksen ruotsalaishyökkääjä Carl Jakobssonin, 22, kanssa. 186-senttinen ja 86-kiloinen vasemmalta laukova ruotsalainen tulee Ouluun Färjestadista.

SHL-seura Färjestad BK:n kasvatti Jakobsson on pelannut joukkueessa koko ammattilaisuransa. 201 SHL-kamppailussa hän on tehnyt 17+23=40 tehopistettä.

− Olemme seuranneet Jakobssonia jo viime kaudesta lähtien. Kyseessä on nuori, erittäin mielenkiintoinen pelaaja, joka on menossa urallaan eteenpäin. Nyt kun Jakobsson vapautui pelaajamarkkinoille, olimme välittömästi yhteyksissä häneen. Toivotamme Carlin lämpimästi tervetulleeksi joukkueeseen, urheilujohtaja Harri Aho kommentoi Kärppien tiedotteessa.

Jakobssonin sopimus tuli kärppäleiriin kreivin aikaan, sillä toinen ruotsalainen Petter Emanuelsson on sivussa peleistä noin kolme kuukautta. Lisäksi Peter Tiivola on ulkona tositoimista vuodenvaihteeseen.

» Lähetä palautetta toimitukselle