Carl Hagelin jatkaa Capitalsissa nelivuotisella sopimuksella – "Hän on monipuolinen pelaaja ja pystyy pelaamaan missä tahansa ketjussa"

NHL / Uutinen
Hagelinille kertyi päättyneellä kaudella otteluita kolmessa eri joukkueessa.
Kuva © Getty Images
Capitals hankki 30-vuotiaan ruotsalaislaiturin kevään siirtotakarajalla.

Washington Capitals on tiedottanut seuran solmineen neljän vuoden mittaisen ja yhteensä 11 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen hyökkääjä Carl Hagelinin kanssa. Hagelinin, 30, uusi sopimus vaikuttaa Capitalsin palkkakattoon 2,75 miljoonan dollarin verran.

– Carl on monipuolinen pelaaja ja pystyy pelaamaan missä tahansa ketjussa. Lisäksi hän on erinomainen alivoimalla. Hän on todistetusti voittaja ja tuo johtajuutta joukkueeseemme, kommentoi Capitals-GM Brian MacLellan.

Capitals hankki Hagelinin kevään siirtotakarajalla Los Angeles Kingsistä vaihdossa kahteen varausvuoroon. Kings oli hankkinut Hagelinin vain kolme kuukautta aiemmin Pittsburgh Penguinsista vaihdossa hyökkääjä Tanner Pearsoniin.

Hagelin teki päättyneellä kaudella yhteensä 19 tehopistettä 58 runkosarjaottelussa. Pudotuspeleissä hänelle kertyi Capitalsin paidassa seitsemään otteluun yksi syöttöpiste. Hagelin on tehnyt NHL-urallaan 546 runkosarjaottelussa yhteensä tehot 93+148. Hän on alun perin New York Rangersin kuudennen kierroksen varaus kesältä 2007.

» Lähetä palautetta toimitukselle