Capitals nimesi uuden päävalmentajansa − Trotzin rinnalla toiminut Reirden vetovastuuseen

NHL / Uutinen
Reirden (vas.) on Capitalsin historian 18. päävalmentaja.
Kuva © Getty Images
Washington Capitals on nimennyt uudeksi päävalmentajakseen Todd Reirdenin, joka on toiminut organisaatiossa vuodesta 2014 lähtien.

Hallitseva mestari Washington Capitals valitsi uudeksi päävalmentajakseen ja samalla Barry Trotzin seuraajaksi Todd Reirdenin. 47-vuotias Reirden aloitti Capitals-organisaatiossa apuvalmentajana kaudella 2014−15 ja toimi roolissa kahden kauden ajan. 

Kaudesta 2016−17 lähtien Reirden toimi apuvalmentajaa suuremmassa roolissa Trotzin rinnalla. Capitalsin onkin kerrottu valmistaneen Reirdenia viime kausien ajan tulevaan päävalmentajan rooliin.

− Mielestämme nyt on oikea aika sille, että Todd ottaa vastuun joukkueestamme. Todd on ollut keskeisessä roolissa matkallamme Stanley Cup -voittoon, ja hänen päävalmentajanimityksensä takaa sen, että siirtymä ensi kauteen ja sen jälkeiseen aikaan tapahtuu saumattomasti, GM Brian MacLellan kertoi organisaation verkkosivuilla.

Capitalsin lisäksi Reirden on toiminut NHL:ssä apuvalmentajana Pittsburgh Penguinsissa vuosien 2010 ja 2014 välillä. Sitä ennen Reirden oli toiminut AHL-joukkue Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin apuvalmentajana ja päävalmentajana.

» Lähetä palautetta toimitukselle