Capitals hankki syvyyttä hyökkäykseensä − Carl Hagelin vaihtaa jälleen seuraa

NHL / Uutinen
Hagelinin Kingsin-visiitti jäi 22 ottelun mittaiseksi.
Kuva © Getty Images
Washington Capitals on hankkinut Los Angeles Kingsistä hyökkääjä Carl Hagelinin vaihdossa varausvuoroihin.

Washington Capitals kertoo tiedotteessaan solmineensa Los Angeles Kingsin kanssa vaihtokaupan, jonka myötä Carl Hagelin matkaa Yhdysvaltain pääkaupunkiin vaihdossa varausvuoroihin. 

Vastineeksi ruotsalaishyökkääjästä Kings saa kolmannen kierroksen varausvuoron ensi kesän varaustilaisuuteen ja ehdollisen kuudennen kierroksen varausvuoron kesän 2020 varaustilaisuuteen.

TSN-toimittaja Pierre LeBrunin mukaan kuudennen kierroksen varausvuoron ehtona on, että Capitalsin on voitettava vähintään kaksi pudotuspelikierrosta ja Hagelinin on pelattava vähintään puolet kahden pudotuspelikierroksen otteluista. Lisäksi hän kertoo Kingsin pidättävän puolet Hagelinin neljän miljoonan dollarin vuotuisista ansioista.

30-vuotias Hagelin kiekkoilee nelivuotisen ja yhteensä 16 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksensa viimeistä kautta, jonka jälkeen hänestä tulee rajoittamaton vapaa agentti. Hän aloitti kauden Pittsburgh Penguinsin riveissä, mutta siirtyi Kingsiin 16 pelatun ottelun jälkeen. Kingissä hänen tililleen kertyi 22 ottelua.

Yhteensä Hagelin on pelannut tällä kaudella 38 ottelua, joissa hän on kerännyt tehot 2+6.

» Lähetä palautetta toimitukselle