Canucksin huippukausi poiki GM Patrik Allvinille monivuotisen jatkosopimuksen

NHL / Uutinen
Canucks on ollut kauden aikana kovassa vireessä. Arkistokuva.
Kuva © Getty Images
Patrik Allvin palkittiin huippukaudesta monivuotisella jatkosopimuksella.

Vancouver Canucks tiedotti keskiviikkona kiinnittäneensä seuran GM Patrik Allvinin monivuotiseen jatkosopimukseen. Asiasta kertoi seuran jääkiekkotoiminnan johtaja Jim Rutherford Canucksin tiedotteessa. Sopimuksen tarkkaa kestoa ei kerrota tiedotteessa.

Allvin nimitettiin NHL-historian ensimmäisenä ruotsalaisena GM:ksi tammikuussa 2022, jonka jälkeen Canucks on pelannut 171 ottelua voittaen 93 niistä. Seura on jäänyt ulos pudotuspeleistä kahdella ensimmäisellä kaudella Allvinin alaisuudessa, mutta kuluvalla kaudella se on noussut NHL:n eliittiin.

– Patrik on tehnyt huikeaa työtä auttaessaan meitä jälleenrakentamaan joukkueemme jäällä, ja sen ulkopuolella. Hän on tehnyt väsymättä töitä luoden uuden kulttuurin ja identiteetin, joka painottaa tärkeitä ominaisuuksia, kuten kovaa työtä, rakennelmallisuutta ja omistautuneisuutta. Hänen johtamisen taidot tulevat olemaan avainasemassa meidän organisaatiolle eteenpäin mentäessä, Rutherford kommentoi Canucksin tiedotteessa.

Allvin on solminut pestinsä aikana useita tärkeitä jatkosopimuksia seuran runkopelaajien, kuten J.T. Millerin ja Brock Boeserin kanssa. Myös viime kauden siirtotakarajalla tehty vaihtokauppa, jossa Canucks hankki tšekkipuolustaja Filip Hronekin on saanut paljon kiitosta. Canucks on vaihtanut Allvinin aikakaudella myös seuran päävalmentajaa, kun Rick Tocchet korvasi tammikuussa 2023 potkut saaneen Bruce Boudreaun.

Canucks on tällä hetkellä koko NHL:n sarjataulukon kärjessä tasapisteissä Boston Bruinsin kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle