Canadiens-maalivahti Carey Price jää toistaiseksi sivuun joukkueen toiminnasta – Vezina-voittaja haki apua pelaajien tukiryhmästä

NHL / Uutinen
Carey Price ei ole Canadiensin maalilla, kun NHL-kausi käynnistyy ensi viikolla.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Montréal Canadiensia edustava maalivahti Carey Price jää toistaiseksi sivuun joukkueen toiminnasta. 34-vuotias maalivahti on ottanut yhteyttä pelaajille suunnattuun tukiryhmään ja osallistuu vapaaehtoisesti heidän tarjoamaansa ohjelmaan.

Montréal Canadiensia edustava maalivahti Carey Price jää toistaiseksi sivuun joukkueen toiminnasta. NHL ja NHL:n pelaajayhdistys ilmoittivat torstaina, että 34-vuotias maalivahti on ottanut yhteyttä pelaajille suunnattuun tukiryhmään ja osallistuu vapaaehtoisesti heidän tarjoamaansa ohjelmaan. NHL ilmoitti samalla, ettei asiasta kerrota tarkempia lisätietoja julkisuuteen.

NHL:n ja pelaajayhdistyksen yhteinen tukiryhmä perustettiin vuonna 1996 ja se tukee pelaajia ja heidän perheitään mielenterveyteen, päihteiden väärinkäyttöön ja muihin kaukalon ulkopuolisiin ongelmiin liittyvissä asioissa.

Canadiensin päävalmentaja Dominique Ducharme kertoi jo aiemmin tällä viikolla, ettei Price ole joukkueen käytettävissä kauden alussa. Valmentajan mukaan maalivahti toipuu sairaudesta, joka ei kuitenkaan ole koronaviruksen aiheuttama. Price kävi kesällä myös polvileikkauksessa.  

Price on edustanut koko NHL-uransa Canadiensia ja pelasi viime kesänä joukkueensa kanssa Stanley Cupin -finaaleissa. Kanadan paidassa maalivahti on ollut voittamassa nuorten maailmanmestaruutta, World Cupia ja olympiakultaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle