Canadiens haki revanssin Senatorsista − Josh Anderson ratkaisi kolmannessa erässä

NHL / Uutinen
Josh Anderson syötti Ottawa Senatorsille katkeraa kalkkia.
Kuva © Getty Images
Montreal Canadiens kuittasi torstaisen kotitappionsa Ottawa Senatorsille hakemalla lauantain päiväottelussa 2−1-vierasvoiton Canadian Tire Centrestä. Tiukan ja vähämaalisen ottelun ratkaisi Josh Anderson kolmannessa erässä.

Montreal Canadiensin ja Ottawa Senatorsin välisestä kohtaamisesta muodostui tiukka ja jännittävä kamppailu, jossa kumpikin joukkue puolusti tiiviisti. Senators vei joukkueiden edellisen kohtaamisen torstaina Montrealissa, joten Canadiensilla oli lauantain ottelussa revanssin paikka.

Ensimmäistä erää oli pelattu kuusi minuuttia, kun Canadiens iski ylivoimalla ottelun avausmaalin. Jeff Petry ampui siniviivalta ja kiekko kimposi Nikita Zaitsevin mailasta ohi Matt Murrayn. Corey Perry teki tilanteessa erinomaista maskia ja peitti Murrayn näkökentän.

Senators tasoitti ylivoimalla kahdeksan minuuttia ennen taukosummeria, kun Colin White ohjasi Derek Stepanin syötön Jake Allenin patjojen välistä maaliin. 

Canadiens hallitsi ottelun avauspuoliskoa, mutta pelin edetessä pitemmälle Senators alkoi saada yhä enemmän painetta vieraiden päätyyn. Kotijoukkue ei kuitenkaan onnistunut viimeistelemään tekopaikoistaan. Lähimmäksi pääsi Zaitsev, jonka rannelaukaus kilahti ylärimaan. Senatorsin huolimaton ylivoimapelaaminen tarjosi Canadiensille lukuisia maalipaikkoja, mutta vieraiden ruuti oli yhtä lailla märkää.

Canadiens ratkaisi ottelun kolmannen erän alussa. Murray torjui Nick Suzukin ja Jonathan Drouinin yritykset, mutta joutui lopulta antautumaan, kun Josh Anderson ohitti hänet loistavalla rannelaukauksella yläkulmaan.

Senators sai vielä ottelun lopulla kuudella kenttäpelaajalla mylläkän Canadiensin päätyyn, muttei onnistunut ohittamaan hyvin pelannutta Allenia. 

Canadiensin Jesperi Kotkaniemi jäi ottelussa ilman tehopisteitä.

» Lähetä palautetta toimitukselle