Calgary Flames erotti Geoff Wardin − Darryl Sutter palaa valmennustöihin

NHL / Uutinen
Sutter valmensi aiemmin Flamesia kahden ja puolen kauden ajan.
Kuva © Getty Images
NHL:ssä nähtiin kauden toinen valmentajanvaihdos, kun Calgary Flames vapautti Geoff Wardin tehtävistään. Tilalle tulee kokenut Darryl Sutter.

Darryl Sutter ehti jo vuonna 2018 ilmoittaa valmennusuransa päättyneen, mutta mieli muuttui. Kaikkiaan 17 kaudella NHL:ssä päävalmentajana toimineelle Sutterille pesti Flamesissa on toinen, sillä hän oli edellisen kerran joukkueen ruorissa joulukuusta 2002 kesään 2006. Huhtikuusta 2003 alkaen hän hoiti samalla myös joukkueen GM:n tehtäviä, joissa hän pysyi vuoteen 2010 asti.

Edellinen valmennuspesti Sutterilla oli Los Angeles Kingsissä, jossa hän johti joukkueen Stanley Cupiin vuosina 2012 ja 2014. Sutterilla on kokemusta päävalmentajana myös Chicago Blackhawksista ja San Jose Sharksista.

Geoff Wardin aika Flamesissa jäi lyhyeksi. Hän nousi päävalmentajaksi kesken viime kauden, kun Bill Peters erosi tehtävistään rasismikohun seurauksena. Viime kaudella Flames kukisti pudotuspelien karsintakierroksella Winnipeg Jetsin, mutta putosi konferenssin puolivälierissä Dallas Starsille.

Ennen Wardia päävalmentajista potkut ehti saada Montreal Canadiensin Claude Julien.

» Lähetä palautetta toimitukselle