CHL:n otteluohjelma julki – Tappara ja Ilves aloittavat kauden vierasotteluilla

CHL / Uutinen
CHL:n lohkoarvonta suoritettiin Tampereella ennen MM-turnauksen pudotuspelejä.
CHL:n ensimmäiset alkulohkojen ottelut pelataan syyskuun ensimmäisenä päivänä ja jatkoonmenijät ovat selvillä viimeistään lokakuun 12. päivänä. Liiga-joukkueesta CHL:ssä pelaavat ensi kaudella Jukurit, TPS, Tappara ja Ilves.

Ensi kauden CHL-ohjelma on julkistettu. Liiga-seuroista mukana ovat kuluneen kauden mestarijoukkue Tappara sekä runkosarjan jälkeen sarjataulukossa kolme parhaiten sijoittunutta eli Jukurit, Ilves ja TPS. Ilvekselle ja Jukureille CHL-paikka on ensimmäinen laatuaan.

CHL-kausi alkaa 1. syyskuuta, jolloin Tappara matkaa Slovan Bratislavan vieraaksi ja Ilves kohtaa HC Fribourg-Cottéronin vieraskentällä. TPS ja Jukurit aloittavat alkulohkon kotiotteluilla, kun 2. syyskuuta Olimpija Ljubljana saapuu Turkuun ja Jukurit isännöi Luleå HF:ää.

Tappara isännöi alkusarjan viimeisessä ottelussa Red Bull Müncheniä kotonaan ja Jukurit kohtaa Sparta Prahan Tšekissä 11. lokakuuta. Virallisena alkulohkojen päätöspäivänä 12. lokakuuta TPS kohtaa Grizzlys Wolfsburgin ja Ilves Stavanger Oilersin.

Finaali pelataan 18. helmikuuta 2023. Jokainen joukkue pelaa lohkossa toisiaan vastaan koti- sekä vierasottelun. Tappara ja Ilves aloittavat urakkansa kahdella vierasottelulla, ja Jukurit sekä TPS starttaavat taipaleensa kotikaukalossa.

Liiga-seurojen lohkot CHL:ssä

A: Luleå HF, Jukurit, HC Sparta Praha, Aalborg Pirates
B:
EV Zug, Grizzlys Wolfsburg, TPS, Olimpija Ljubljana
C:
Tappara, EHC Red Bull München, SC Rapperswil-Jona Lakers, Slovan Bratislava
E:
Red Bull Salzburg, HC Fribourg-Gottéron, Ilves, Stavanger Oilers

» Lähetä palautetta toimitukselle