CHL-finaalin pääsylippuskandaali sai onnellisen lopun − Kaikkiaan 700 Tappara-kannattajaa on paikalla Luulajassa

CHL / Uutinen
CHL:n viestintä- ja digimediajohtaja Monika Reinhard iloitsee, että CHL-finaalissa on paikalla kosolti Tappara-kannattajia.
Kuva © Juuso Koro / @juusokuvaa

CHL:n viestintä- ja digimediajohtaja Monika Reinhard vahvistaa Jatkoajalle, että tämän päivän CHL-finaaliin kielletyille paikoille ostettujen pääsylippujen ongelma on saatu sovittua Tappara-kannattajien kanssa parhain päin.

− Niihin Tappara-kannattajiin, jotka ostivat lipun heiltä kiellettyyn katsomoon, on oltu yhteydessä. Heille tarjottiin korvaavia pääsylippuja tai rahojen palautusta. 70 prosenttia heistä osti lopulta tarjotun korvaavan istumapaikkalipun, Reinhard kertoo.

Reinhardin arvion mukaan Luleå−Tappara-finaalissa on paikalla kaikkiaan noin 700 vieraskannattajaa.

− Olen tyytyväinen, että nyt on paljon vieraskannattajia. Viime vuonna Ängelholmin CHL-finaalissa oli selvästi vähemmän tapparalaisia. Toki finaali pelataan tällä kertaa lauantaina eikä tiistaina.

CHL-finaalin valmistelu on ollut tiukkatahtinen projekti.

− Finaalin varmistumisen myötä meillä on ollut neljä viikkoa valmisteluaikaa. Nyt kaikki on kunnossa. Olen erityisen tyytyväinen Luulajan hallin jäävideoprojektoriin, jonka voimin järjestetään näyttävä alkushow ottelun alla.

» Lähetä palautetta toimitukselle