Buffalo Sabres kiinnitti Owen Powerin pitkällä jatkosopimuksella

NHL / Uutinen
Sabres lukitsi kesän 2021 ykkösvarauksen pitkällä sopimuksella.
Kuva © Getty Images
Kesän 2021 varaustilaisuuden kärkivaraus Owen Power on solminut seitsemän vuoden jatkosopimuksen Buffalo Sabresin kanssa. Vuosipalkka Powerin sopimuksessa on 8,35 miljoonaa dollaria.

NHL-seura Buffalo Sabres on kiinnittänyt toissa kesän kärkivarauksensa Owen Powerin seitsemän vuoden jatkosopimukseen, seura tiedotti torstai-aamuna. Sopimuksen vuosipalkka on 8,35 miljoonaa dollaria, ja se astuu voimaan alkaneen kauden päätteeksi, kun Powerin kolmivuotinen tulokassopimus umpeutuu. 

Power nousi Sabresin kärkipuolustajiin viime kaudella, kun hän pelasi 79 ottelua tehoin 4+31=35. Marraskuussa 21 vuotta täyttävä kanadalainen nimettiin ehdolle vuoden tulokkaalle jaettavaan Calder-palkintoon.

Sabres on nyt lukinnyt viisi alle 26-vuotiasta runkopelaajaansa pitkiin sopimuksiin, kun se solmi aiemmin viikolla kahdeksan vuoden jatkosopimuksen toisen kärkipuolustajansa Rasmus Dahlinin kanssa. Sen lisäksi seura palkitsi viime kaudella läpimurtonsa tehneet Tage Thompsonin, Dylan Cozensin, sekä Mattias Samuelssonin pitkillä jatkosopimuksilla. 

» Lähetä palautetta toimitukselle