Bruinsin Urho Vaakanainen vahvistaa SaiPan takalinjoja – laina voimassa toistaiseksi

LIIGA / Uutinen
Vaakanainen on kiekkoillut kaksi viime kautta pääosin AHL:ssa.
Kuva © Getty Images
Boston Bruinsin sopimuspelaajiin kuuluva Vaakanainen palaa SaiPaan paikkaamaan loukkaantumistilannetta.

Puolustaja Urho Vaakanainen vahvistaa SaiPan takalinjoja toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Sopimuksen tarkka kesto riippuu NHL:n leirien alkamisajankohdasta.

– Meillä on puolustuksessa loukkaantumisia ja Bruins haluaa Vaakanaiselle pelejä ennen NHL:n alkua. "Uke" halusi tulla meille, joten mielellämme autamme häntä saamaan pelituntumaa ja samalla hän auttaa meitä, lausuu tiedotteessa SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen

Vaakanainen, 21, on pelannut kaksi viime kautta hänet varanneen Boston Bruinsin organisaatiossa. Enimmäkseen hän on pelannut AHL:ssa, jossa hän on kirjauttanut kahden kauden 84 ottelussa tehot 9+19=28. NHL:ssa Vaakanainen on pelannut tähän mennessä seitsemän ottelua pisteittä.

Liigassa Vaakanainen on edustanut Bluesia, JYPiä ja viimeisimpänä kaudella 2017-18 SaiPaa. Hän on Bruinsin ensimmäisen kierroksen varaus kesältä 2017.

SaiPan tiedotteen mukaan Vaakanainen liittyy joukkueen mukaan tiistaina, mikäli koronatestin tulos ehtii siihen mennessä. Hän pelaa SaiPassa numerolla 18.

» Lähetä palautetta toimitukselle