Bruins hankki Hampus Lindholmin takalinjoilleen − Urho Vaakanainen osana toiseen suuntaan liikkuvaa isoa pakettia

NHL / Uutinen
Hampus Lindholm matkaa Anaheimista Bostoniin.
Kuva © Getty Images
Boston Bruins vahvistaa puolustustaan Anaheim Ducksista tutulla Hampus Lindholmilla. Vastineeksi Ducks saa varausvuoroja ja kaksi pelaajaa. Toinen heistä on suomalainen Urho Vaakanainen.

Boston Bruins ja Anaheim Ducks kävivät kauppaa NHL:n siirtorajan lähestyessä. Ruotsalaispuolustaja Hampus Lindholm siirtyy Ducksista Bruinsiin. Myös puolustaja Kodie Curran matkaa itärannikolle. toiseen suuntaan liikkuvat puolustajat Urho Vaakanainen ja John Moore. Ducks pitää puolet Lindholmin palkasta.

Ducks saa Bruinsilta myös ykköskierroksen varausvuoron tämän vuoden varaustilaisuuteen, kakkoskierroksen vuoron sekä ensi vuoden että vuoden 2024 varaustilaisuuksiin.

28-vuotias Lindholm on pelannut koko tähänastisen NHL-uransa Ducksissa. Seura varasi hänet ensimmäisen kierroksen kuudentena pelaajana vuoden 2012 varaustilaisuudessa. Ruotsalainen on nakutellut tasaiseen tahtiin 20−30 pisteen kausia läpi uransa. Tällä kaudella hän ehti ankkapaidassa tehdä 61 ottelussa tehot 5+17=22.

Suomalaispakki Vaakanainen on pelannut Pohjois-Amerikassa vain Bruins-organisaatiossa. NHL:n puolella hän on pelannut 31 ottelua tehoin 0+6. Hän on Bruinsin ykköskierroksen varaus kesältä 2017.

» Lähetä palautetta toimitukselle