Brock Boeser jatkaa Canucksissa kolmen vuoden sopimuksella

NHL / Uutinen
Boeser teki päättyneellä kaudella 23 maalia ja keräsi 46 tehopistettä.
Kuva © Getty Images
Yhdysvaltalaisen vuosipalkka on 6,65 miljoonaa dollaria – korotus edelliseen kolmivuotiseen sopimukseen on 775 000 dollaria vuodessa.

Vancouver Canucks on tehnyt kolmivuotisen jatkosopimuksen Brock Boeserin kanssa, josta olisi tullut rajoitettu vapaa agentti 13. Heinäkuuta. Sopimuksen kokonaisarvo on 19,95 miljoonaa dollaria ja vuosittainen keskiansio 6,65 miljoonaa dollaria.

– Halusimme pitää Brockin täällä, hän on iso osa organisaation tulevaisuutta. Brockilla oli yksityiselämässään vaikeaa viime kauden aikana, ja uskomme, että hänellä on kykyjä pelata vielä paremmin. Jatkosopimus oli molemminpuolinen sitoumus, Canucksin GM Patrik Allvin kommentoi.

Boeserin Parkinsonin tautia sairastanut isä menehtyi toukokuussa.

– Joukkueen ei ole koskaan helppoa toimia, kun valmennuksessa ja johdossa tapahtuu muutoksia. Olen toiveikas, että pystymme luomaan ympäristön, jossa pelaajat haluavat antaa kaikkensa ja kehittyä, Allvin jatkoi.

Canucks vaihtoi kesken viime kauden sekä päävalmentajaa että GM:ää. Travis Green vaihtui Bruce Boudreauhun joulukuussa ja Allvin aloitti oman tehtävänsä tammikuussa. Boudreaun valmennuksessa Canucks pelasi merkittävästi alkukautta paremmin, mutta pudotuspelipaikka jäi lopulta viiden pisteen päähän.

Boeser on Canucksin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2015. Yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut 324 runkosarjaottelua, joissa saldo on 121 maalia ja 256 pistettä.

Boeserin sopimuksen myötä Canucksin ainoat ilman sopimusta olevat rajoitetut vapaat agentit ovat hyökkääjät Matthew Highmore ja Juho Lammikko.

» Lähetä palautetta toimitukselle