Brian O'Neill solmi pitkän jatkosopimuksen Jokereihin

KHL / Uutinen
O'Neill jatkaa Jokereissa.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Yhdysvaltalaishyökkääjä solmi Jokereihin sopimuksen, joka pitää hänet helsinkiläisissä kevääseen 2024 asti.

Kaudeksi 2016−17 Jokereihin saapunut Brian O'Neill kiekkoilee viidettä kauttaan helsinkiläisseuran riveissä ja jatkaa uuden sopimuksen myötä kolme seuraavaakin kautta.

− O'Neill on yksi KHL:n parhaista pelaajista, joka on taidoillaan ja asenteellaan pelannut itsensä jokerikannattajien sydämiin. Hän jättää joka ilta kaukaloon kaikkensa ja on tärkeä johtaja joukkueelle myös kaukalon ulkopuolella. Olemme äärimmäisen iloisia, että hän kokee Helsingin ja Jokerit kodikseen, jossa haluaa pelata myös tulevina vuosina, kertoo Jokereiden puheenjohtaja ja GM Jari Kurri tiedotteessa.

32-vuotias hyökkääjä on pelannut Jokereissa 245 runkosarjaottelua KHL:ssä ja tehnyt niissä 204 tehopistettä. Pudotuspelien 27 kamppailua ovat tuoneet 14 pistettä.

− Jokereissa pelaaminen viiden viime vuoden aikana on tuonut minulle suurenmoista yhteisöllisyyden tunnetta sekä merkitystä. Olen todella kiitollinen Jarille, Jokereille ja Helsingille kaikesta. Näistä syistä olen aina lojaali Jokereille, sanoo O'Neill.

O'Neill on Jokerien kautta aikojen pistepörssissä sijalla 13 ja Otakar Janeckyn ohella toinen ulkomaalaispelaaja, joka on rikkonut seurassa 200 pisteen rajapyykin.

» Lähetä palautetta toimitukselle