Brad Trelivingistä Toronto Maple Leafsin uusi GM

NHL / Uutinen
Brad Treliving aloittaa kymmenennen kautensa NHL-joukkueen GM:nä.
Kuva © Getty Images

Toronto Maple Leafs tiedotti keskiviikkona nimittäneensä Brad Trelivingin, 53, joukkueensa uudeksi GM:ksi. Treliving seuraa tehtävässä ilman jatkosopimusta jäänyttä Kyle Dubasia.

Yhdeksän kauden ajan Calgary Flamesin GM:nä toiminut Treliving on innoissaan uudesta pestistään.

– Olen todella innoissani ja otettu liittyessäni osaksi Toronto Maple Leafsiä general managerina. Haluan kiittää Brendan Shanahania, MLSE:tä ja sen johtoa tuestaan tämän prosessin aikana. Olen haltioissani päästessäni Original Six -joukkueeseen ja huomatessani, kuinka paljon Maple Leafs merkitsee tälle yhteisölle. Tämä on todella jännittävä päivä perheelleni ja minulle, Treliving kertoo NHL:n tiedotteessa.

Seuran presidentti Shanahan uskoo Trelivingin nostavan Maple Leafsin seuraavalle tasolle.

– Brad tuo paljon tietämystä vuosien kokemuksellaan general managerin ja jääkiekkojohtajan tehtävistä Calgaryssä, Arizonassa ja muualla. Hän on kerännyt huomattavaa kunnioitusta kollegoidensa keskuudessa NHL-vuosinaan ja rakentanut erinomaisia suhteita lajin kaikilla tasoilla. Olemme luottavaisia, että Bradin johtajuus ja strateginen visio nostavat Maple Leafsin uudelle tasolle käynnissä olevassa mestaruusjahdissamme, Shanahan kommentoi uutta alaistaan NHL:n tiedotteessa.

Trelivingin yhdeksänvuotisen GM-pestin aikana Flames selviytyi pudotuspeleihin viidesti, mutta toiselle kierrokselle joukkue eteni tänä aikana vain kaksi kertaa. Ennen Flamesin GM:nä toimimista Treliving työskenteli seitsemän kauden ajan Arizona Coyotesin jääkiekkotoimintojen varapresidenttinä ja apulais-GM:nä.

» Lähetä palautetta toimitukselle