Boston Bruins solmi kaksisuuntaiset sopimukset kolmen pelaajan kanssa

NHL / Uutinen
Zboril on pelannut Tšekin U20-joukkueessa.
Seuran GM Don Sweeney kertoi sopimuksista Jakub Zborilin, Greg McKeggin ja Callum Boothin kanssa.

Boston Bruins on tehnyt sopimukset hyökkääjien Jakub Zborilin ja Greg McKeggin sekä maalivahti Callum Boothin kanssa. Zborilin sopimus on kaksivuotinen ja McKeggin sekä Boothin kontrahdit ovat yhden vuoden mittaiset.

Zboril, 23, on pelannut tällä kaudella lainalla kotimaansa Tšekin pääsarjajoukkue Kometa Brnossa. Viime kaudella hän edusti AHL-joukkue Providence Bruinsia 58 ottelussa tehden tehot 3+16=19. Hänen Bruins-sopimuksensa arvo on 725 000 dollaria. Hän on Bruinsin ensimmäisen kierroksen varaus kesältä 2015. Hänen kaksisuuntaisen sopimuksensa arvo on NHL:ssä 725 000 dollaria.

McKegg, 28, saapuu Bostoniin New York Rangersin joukkueesta, jossa hän kirjautti viime kaudella 53 ottelua tehoin 5+4=9. Kanadalainen on 185 ottelun NHL-urallaan edustanut yhteensä kuutta seuraa. Hänen kaksisuuntaisen sopimuksensa arvo on NHL:ssä on 700 000 dollaria.

Maalivahti Booth, 23, pelasi viime kaudella sekä AHL:ssä Charlotte Checkersissä että ECHL:ssä kahdessa eri joukkueessa. Hän ei ole vielä tehnyt urallaan NHL-debyyttiä, vaan pelannut tähän asti sekä AHL:ssä että ECHL:ssä. Carolina Hurricanes varasi hänet neljännellä kierroksella kesän 2015 varaustilaisuudessa. Niin ikään kaksisuuntaisen sopimuksen tehneen Boothin sopimuksen arvo on NHL:ssä 700 000 dollaria.

» Lähetä palautetta toimitukselle