Blues jälleen voittoon Naisten Liigan finaaleissa

Muut Sarjat / Uutinen
Minnamari "Minttu" Tuominen tuuletti innolla Bluesin voitto-osumaa.
Kuva © Jarno Hietanen
Espoon Blues otti sunnuntaina jo toisen voiton Naisten Liigan finaaleissa. Ottelusarja on katkolla Bluesille torstaina Espoossa.

Blues voitti Ilveksen 5−2 Naisten Liigan toisessa finaalissa Tampereella. Ensimmäisen ottelun tapaan peli oli tasainen ja molemmilla oli hyviä maalipaikkoja.

Ottelun onnistujia olivat tehot 1+2 saalistanut Minttu Tuominen ja kaksi maalia tehnyt Nea Ruuskanen.

− Myös Ilveksellä oli hyvin paikkoja, emmekä olleet niin selvästi parempia kuin lukemat näyttävät. Kun saimme onnistumisia, itseluottamuksemme kasvoi ja selvisimme myös toisen erän alun vaikeista hetkistä, Bluesin Annina Rajahuhta kertoi.

− Tärkeää on myös, että meillä on onnistujia laajalla rintamalla, eikä pelimme ole vain yksittäisten pelaajien varassa, Rajahuhta jatkoi.

− Peli oli vauhdikas ja kova. Vastustaja sai ensimmäisen maalin, ja se helpotti heidän osaltaan pelin kulkua. Meidän täytyy mennä maalille kovempaa, olla tehokkaampia ja toimittaa paikoista kiekko maaliin. Finaalit ovat olleet tasaista vääntöä, mutta kaveri on tehnyt maalit. Meidän on jatkossa oltava tehokkaampia maalinteossa ja pelattava oman maalin edusta huolellisemmin, Ilveksen Riikka Noronen kommentoi.

Blues johtaa ottelusarjaa voitoin 2−0. Mestaruuteen tarvitaan kolme voittoa, joten Blues voi päästä juhlimaan mestaruutta jo seuraavassa pelissä torstaina.

» Lähetä palautetta toimitukselle